Tema: brijanje

Laser za ravnu bradu

POMOĆ PRI BRIJANJU

Laser za ravnu bradu

Kao da brijanje nije samo po sebi dosadna, monotona radnja koju morate (pre) često raditi želite li ili morate izgledati profesionalno, valja još paziti na svaku dlaku jer loše obrijana brada često izgleda neprofesionalnije od one koju niste ni pokušali brijati.

opširnije
Za jeftino brijanje s izbrijavanjem

DOLLAR SHAVE CLUB

Za jeftino brijanje s izbrijavanjem

Jedna od stvari koja mora propisno živcirati svakog muškarca koji ne posjeduje brijači aparat i ne želi glumiti Grizzlya Adamsa, su sulude cijene britvica. Michael Durbin je odlučio stati tome na kraj!

opširnije
Svježe obrijani i namirisani superheroji

MARVELOVI FASHION 'OSVETNICI'

Svježe obrijani i namirisani superheroji

Marvelovi superheroji bogatiji su za liniju toaletnih vodica i losiona za poslije brijanja, a s obzirom na kvantitetu holivudske trke i skakanja, možda im je zapravo, od svega, najneophodniji bio dezodorans

opširnije
Naučite se brijati britvom

MUCHO MACHISMO MACHETE!

Naučite se brijati britvom

Zašto britva? Jer volite opasnost i uzbuđenje, radite ono čega se drugi boje, činite to sa stilom i usput još i štedite! Na koncu, riječ je i o svojevrsnoj psihoterapiji: sve vam je ljepši taj tip u ogledalu - pa makar i sa silnim ožiljcima

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.