Termosica današnjice

HOT 'N' COLD

Termosica današnjice

Nekada davno svi su imali termosice, boce koje su pazile da topla juha ostane topla i nakon nekoliko sati. Danas, u vrijeme fast-fooda i sličnih benefita civilizacije, gotovo smo zaboravili kako je to divno za klopu ponijeti nešto toplo od kuće.

opširnije
Kvadratni satovi

UNIKAT NA RUCI

Kvadratni satovi

Postoje onii koji koriste sat kao uređaj koji će im pokazati točno vrijeme ionii koji ga koriste kao statusni simbol, pokazatelj stila, odnosno dokaz da su pravi muškarci. I sad tu dolazi Exlectic Collection Toma Dixona...

opširnije
Zombie kuglanje

ZAROLAJTE GLAVU

Zombie kuglanje

Jednog dana kada zombiji preuzmu svijet, a ljudi budu svedeni na male skupine koje se svakodnevno bore za opstanak a povremeno i imeđusobno, sigurni smo da će zombiji raditi svakave ružne stvari s nama. Dajte si oduška dok još možete!

opširnije
Spasite dragu od muka

STOP DLAČICAMA

Spasite dragu od muka

Muškarcima je brijanje proces koji je najčešće dosadan. Bez obzira obavljate li ga na dnevnoj bazi ili se na taj čin odlučite tek vam osiguranje ne dopušta ulazak u avion, u brijanju zapravo ema ništa bolno.

opširnije
Prozirni kajak

ISTRAŽITE JADRANSKO PODMORJE

Prozirni kajak

Vani je sve toplije, što znači samo jedno – more. Dobro, dvije stvari – more i odmor. OK, zapravo tri –more, odmor i zabava. Ustvari….

opširnije
Stol za kuhanje

UŽIVAJTE NA TERASI

Stol za kuhanje

Kažu da je prava ideja ona koja vas, kada je prvi puta vidite, natjera da se zamislite i pitate: "pa kako se ja toga nisam prvi sjetio?"

opširnije
Sitnozor nove generacije

ŠTO SE TO TAMO KRIJE?

Sitnozor nove generacije

Da će se gadgeti baš toliko uvući u sve pore naših života, to nisu mogli predvidjet niti najveći optimisti. Jednostavno je došlo do toga da uređaji koje smo nekada kupovali zasebno postanu samo dodatak za neki od gadgeta.

opširnije
Sat koji detektira pokret

JEDI SAT

Sat koji detektira pokret

Dvije su vrste budilica: one napravljene kako bi nam zagorčale život zvonjavom i teškoćama da ih isključimo, i one druge koje vjeruju da ćemo se odmah probuditi pa nam gašenje čine jednostavnim.

opširnije
Jastuk s kapuljačom

ZA MIRAN SAN

Jastuk s kapuljačom

Ako ste ikada pokušali zaspati dok vaša draga čita knjigu u krevetu (da se ne lažemo, radi nešto na tabletu), znate kako i to malo svjetla može biti frustrirajuće…

opširnije
Leđni tank za cugu

ZA LJETNE ZABAVE

Leđni tank za cugu

Dolaze vrućine i raznorazni partiji organizirani u otvorenim prostorima daleko od frižidera, šankova i ostalih mjesta na kojima se tradicionalno nalazi piće.

opširnije
Naučite se brijati britvom

MUCHO MACHISMO MACHETE!

Naučite se brijati britvom

Zašto britva? Jer volite opasnost i uzbuđenje, radite ono čega se drugi boje, činite to sa stilom i usput još i štedite! Na koncu, riječ je i o svojevrsnoj psihoterapiji: sve vam je ljepši taj tip u ogledalu - pa makar i sa silnim ožiljcima

opširnije
Budite spremni zasukati rukave Video

FRAJERSKI CASUAL

Budite spremni zasukati rukave

Saznajte kako na tri načina uredno potfrknuti rukave i kada je prikladno izvesti tu praktičnu ili stilsku gestu

opširnije
Tricikl za frajere

POVRATAK U DJETINJSTVO

Tricikl za frajere

Prije nego smo bili dovoljno spretni, i hrabri, da sjednemo na bicikl, pa makar i onaj s pomoćnim kotačima vozikali smo se triciklom po dvorištu i zamišljali kako je u pitanju policijski motor, gusarski brod ili čak Millenium Falcon.

opširnije
Anketa  
Koliko mjesečno trošite na kozmetiku?

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.