Mobiteli rastu u travi

ZA RADNI STOL

Mobiteli rastu u travi

Mobitel je kao biljka, osim što ga se ne treba zalijevati, čak štoviše, to nije uopće poželjno. Ali inače dosta su slični.

opširnije
Pospremite stol koristeći kazetu

NOSTALGIJA

Pospremite stol koristeći kazetu

Nekada davno među nama su živjela mala bića zvane kazete. Svatko ih je imao nekoliko pa je njih broj višestruko premašivao broj ljudi na planetu. Ali to nikog nije brinulo jer su bile dobre.

opširnije
Klinički čista kupaonica

ŠTO TA NASA SVE ZNA...

Klinički čista kupaonica

Kad se pomisli na čisto, prva asocijacija su klinike. Barem one koje rade, koje imaju novaca i koje ulažu u održavanje.

opširnije
DIY žvaka

ZA NAJBOLJE BALONE

DIY žvaka

Žvake žvačemo valjda od trenutka kada su nam izrasli prvi zubi, što nas nije spriječilo da je najčešće kada nam dosadi jednostavno progutamo.

opširnije
Povratak na papir

SAMO BEZ BATERIJE

Povratak na papir

iPhone i ostali smartphonei, imaju pored osnovne funkcije zvanja i slanja SMS-ova i niz dodatnih funkcija kojima zamjenjuju potrebu za teglenjem desetak drugih gadgeta i uredskih pomagala.

opširnije
Pametni grijač

TOPLO I UGODNO

Pametni grijač

Gotovo je s ljetom. Izvadite kaputa, pročistite radijatore, provjetrite dekice i počnite se pripremati za hladnije dane. A mogli bi možda nabaviti i novi grijač?

opširnije
Nymi - otvorite vrata srcem

NOVO U PONUDI

Nymi - otvorite vrata srcem

Ključevi, brave, lozinke i slične stvari su stvar prošlosti. Kako su to SF pisci odavno predvidjeli, uskoro ćemo sve zatvorene stvari otvarati pomoću otiska prsta, zjenice, a možda čak i koristeći vlastito srce. Srce??!!

opširnije
Imate li blue-ray filmova? Onda Cinema One!

BRZODOSTUPNA BAZA

Imate li blue-ray filmova? Onda Cinema One!

Ukoliko ste prosječni Hrvat, velika je vjerojatnost da ste kolekciju filmova (i)legalno skinuli s interneta, držite je na hard disku i nemate arhivu jer ionako gledate samo najnovije filmove, ne starijei od mjesec dana. No, što ako ste filmofil?

opširnije
Energetski parfem

ENERGIJA SE PAKIRA U MALIM BOĆICAMA

Energetski parfem

Iako nije u pravom smislu parfem, JER, nakon što ga iskoristite nećete mirisati ništa drugačije, a kamoli ljepše, nego prije, ovaj sprej korisiti se na isti način kao svaki drugi parfem. Jedina razlika je da ćete nakon njega biti puni energije. Jesmo zakomplicirali?

opširnije
Nakon pametnog usisavača evo i pametne krpe

BRAAVA

Nakon pametnog usisavača evo i pametne krpe

Pametni robotski usisavači, među kojima je najpoznatiji iRobot, nisu više nikakva novost. Nalaze se u domovima i rade posao kako treba, tiho, neprimjetno i strahovito zanimljivo ukoliko ste mačka. Došlo je vrijeme da im se priključe i pametne krpe.

opširnije
Krovni šatori Tepui Video

ČARDAK NI NA NEBU NI NA ZEMLJI

Krovni šatori Tepui

Ljeto stiže, a vi se mislite tko će vam uz sva beskonačna poskupljenja benzina dati para i za plaćanje mjesta u kampu. Rješenje je tu – Tepui - krovni šator koji se može montirati na skoro svaki auto!

opširnije
Neka i vaš penis ima modernu frizuru

POKAŽITE GA CIJELOM SVIJETU

Neka i vaš penis ima modernu frizuru

Napokon ste skupili hrabrost i odlučili se uputiti na nudističku plažu. Prošli ste sve pripreme, mali vam se više ne diže bez dopuštenja, ne morate zuriti u svaki par sisa koji prođe pored vas, a i sunčali ste se na balkonu bez gaća. Ali nešto nedostaje: donja frizura!

opširnije
Mutewatch nije posve mutav sat Video

ŠVEDSKO RJEŠENJE

Mutewatch nije posve mutav sat

Ručni sat iz švedske radionice odlikuje se jednostavnim dizajnom, izradom od lakih materijala te intuitivnim vibrirajućim alarmom

opširnije
Revolucionarni dvocjevni pištolj Video

AF2011-A1 'SECOND CENTURY'

Revolucionarni dvocjevni pištolj

Prvi ikad industrijski proizvedeni poluatomatski pištolj s dvije cijevi revolucionarni je izum kako za sve profesionalne predstavnike zakona, tako i za one amaterske.

opširnije
Anketa  
Koliko mjesečno trošite na kozmetiku?

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.