PAROM PROTIV MASNOĆE

Foto: Promo fotografije hammacher / hammacher

Čistač roštilja

Datum objave: 07.06.2013 11:28 Autor: N.J.

 | Ne sviđa mi se (0)

Za neke stvari i radnje nam nikada nije palo na pamet da bi ih trebalo poboljšavati izmišljajući toplu vodu. Jedna od njih je čišćenje rešetke za roštilj. Da, ona je prljava i ostali su komadi od prošlog pečenja i sve to stoji, ali kome to smeta?

Rešetka se čisti jednostavno. Stavite je na vatru, ona će se ugrijati, veći ugrušci će sami otpasti, manje skinete papirom, perjem ili drugim priručnim sredstvom zajedno s ostacima ulja ili masnoće. I to je to.

Očito ima i onih kojima smeta prljava rešetka, pa su izmislili napravicu koja će pomoću pare i dvije četke očistiti rešetku do sjaja kao iz reklame. Jedna radi uz pomoć pare, a druga je čelična, za struganje.

Pa ako vam baš smetaju prljave rešetke i imate 70$ viška, pravo je vrijeme da je naručite. Ako nećete sada uživati u roštilju, a kada ćete? Osim, možda, onda kada prestane padati kiša.

Još

Počinje lov na Zlatni ćevap

PRVENSTVO U ROŠTILJANJU

Počinje lov na Zlatni ćevap

Svijet grila dinamičan je i turbulentan: nakon što je prošle godine pronađen i proglašen najbolji tim majstora roštilja, ove nedjelje natjecanje kreće iznova

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.