ŠPIJUNIRAJTE UOKOLO

Foto: Promo fotografije Sony / Sony

Digitalni dalekozor

Datum objave: 25.04.2013 09:32 Autor: PeroPenx

 | Ne sviđa mi se (0)

Tko se od nas sjeća kada je zadnji put držao dalekozor u rukama? Najmanje pet godina, ako ne i više. I onda je jasno kako svi skupa nemamo pojma što se događa s tom spravom koja je nekoć bila uobičajeni rekvizit.

Na ovo pitanje odgovorio je Sony predstavljajući svoj novi digitalni dalekozor DEV-50V. Dakle, za početak, sada ih rade digitalno. OK, i dalje je unutra optika, ali ima i puno elektronike koja tom optikom upravlja.

Bez obzira na to, Sonyjev dalekozor je otporan na vodu i prašinu i za trećinu lakši od prethodne serije. Ipak, ono što vas može najviše razveseliti je novitet – mogućnost snimanja HD videa i okidanje 20.4 megapikselnih fotografija. Osim toga, moguće je i geotagiranje, tako da ne zaboravite gdje se uhvatili dobar kadar ili fotografiju, a čak možete snimati i u 3D modu.

Za kraj, tu je i elektronički autofokus, kako se ne bi trebali mučiti izoštravati balkon od susjede koja se sunča, pa onda propustiti trenutak kada se napokon skine u toples.

Još

iPhone daleko vidi

ŠPIJUNIRANJE BEZ PO' MUKE

iPhone daleko vidi

Dodaci za iPhone niču kao gljive poslije kiše, i svaki puta pomislite kako je to valjda to i kako više ništa pametno ne može nikome pasti na umt. I onda se iznenadite super idejom.

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.