ČARDAK NI NA NEBU NI NA ZEMLJI

Foto: Ostale fotografije gearpatrol.com / Tepui Tents

Krovni šatori Tepui

Datum objave: 10.04.2012 14:08 Autor: Egidij Pasabanda

 | Ne sviđa mi se (1)

Ljeto stiže, a vi se mislite tko će vam uz sva beskonačna poskupljenja benzina dati para i za plaćanje mjesta u kampu. Rješenje je tu – Tepui - krovni šator koji se može montirati na skoro svaki auto!

Problem neimanja mjesta za spavanje po ljeti da se riješiti na različite načine. Ako ste u gradu, možete se uvijek popeti na vrh stubišta neke zgrade, probati pronaći otvoreni prolaz na krov i tamo zaleći. Ako ste u nekoj otočkoj nedođiji, a pada kiša, možete se sakriti u kućicu u kojoj se prodaju karte za trajekt. Problem je samo ako vam putni sudrug jako hrče.

A ako imate automobil na čijem se zadnjem sicu ne možete ispružiti, najbolje je da si nabavite krovni šator Tepui.
Tvrtka iz kalifornijskog grada Santa Cruza počela je proizvoditi šatore koji se vrlo lako montiraju na krov automobila. Šator ima aluminijski okvir, s bazom koja je također obložena aluminijem, madrac od pjene visoke gustoće, zidove koji dobro ventiliraju i teleskopske stepenice s kojima ćete se popeti u svoje gnijezdo.

Postoje četiri vrste šatora ovisne o veličini – od Ayera (za dvije osobe), do Gran Sabane ( za četiri osobe). Jedino što još možemo reći je – sretan vam godišnji!

 

Omnia mea mecum porto

 

Još

Odmor u Snovolovci

ATTRAP’ RÊVES

Odmor u Snovolovci

Kako provesti noć pod vedrim nebom, a opet ne biti izložen elementima prirode poput kiše, snijega, tuče, grada, smole, komaraca, uholaža, škorpiona i pijanih tinejdžera koji vole obavljati nuždu u šumi? Uplatite si tjedan u Snovolovci!

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.