AF2011-A1 'SECOND CENTURY'

Foto: Promo fotografije Arsenal Firearms / Arsenal Firearms

Revolucionarni dvocjevni pištolj

Datum objave: 14.03.2012 14:35 Autor: Egidij Pasabanda

 | Ne sviđa mi se (0)

Prvi ikad industrijski proizvedeni poluatomatski pištolj s dvije cijevi revolucionarni je izum kako za sve profesionalne predstavnike zakona, tako i za one amaterske.

Točno sto godina (dobro, s malim zakašnjenjem od godinu dana) nakon što je izumljena poluautomatska verzija Colta .45, legendarni M1911, tvornica oružja Arsenal Firearms predstavlja nam pištolj AF2011-A1 'Second Century' koji samo naizgled djeluje kao dva Colta 1911 spojena zajedno.
U stvarnosti radi se o pištolju izrađenom u jednom komadu, po ideji švicarskog konstruktora oružja Viviana Muellera. On posjeduje dva magacina sa čak 16 metaka (8 plus 8 za svaku cijev), koji se može isprazniti u samo 3 sekunde, a njegovi proizvođači tvrde da je toliko precizan da će se svih tih 16 metaka grupirati u metu veličine narandže na udaljenosti od 14 metara, ili lubenice na udaljenosti od 23 metra.

Dakle, stvar je jasna, ako se propalica na vašem nišanu i zapita da li ste ispalili šest metaka ili pet, ostaje vam još 11 (ili 10) da ga uvjerite u snagu vaših argumenata.

 

'Pa, da li se osjećaš sretnim danas?'

 

Još

Upucaj me sad, upucaj me sad

IPIŠTOLJ

Upucaj me sad, upucaj me sad

Jednom je netko mudar rekao kako, kada je iPhone u pitanju, postoji aplikacija za sve. Iako se ne možemo suglasiti da postoji baš za sve, čini nam se da se tom trenutku opasno približavamo, a potvrda je i ova aplikacija/gadget.

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.