DOLLAR SHAVE CLUB

Foto: Promo fotografije dollarshaveclub.com / dollarshaveclub.com

Za jeftino brijanje s izbrijavanjem

Datum objave: 13.03.2012 13:45 Autor: Egidij Pasabanda

 | Ne sviđa mi se (0)

Jedna od stvari koja mora propisno živcirati svakog muškarca koji ne posjeduje brijači aparat i ne želi glumiti Grizzlya Adamsa, su sulude cijene britvica. Michael Durbin je odlučio stati tome na kraj!

Osnivač i generalni direktor sitea Dollarshaveclub.com sa svojom idejom želi razbucati biznis u kojem se, po njegovim riječima sasvim nepotrebno od muškaraca svake godine izmuze čak oko 2,6 milijarde dolara. U čemu je stvar? On vam nudi za cijenu od samo jedan dolar mjesečno dostavu visokokvalitetne britvice, koja sadrži i trakicu od aloe vere! Okej, morat ćete platiti i dva dolara poštarine, ali to je i dalje zanemarivo jeftino!

Naravno radi se o najskromnijoj tzv. 'The Humble Twin' verziji britvice s dvije oštrice.

Postoji i verzija 'The 4X', sa četiri britvice, koja košta šest dolara (ali uključujući i poštarinu!), kao i 'The Executive Blade', čija cijena je 9 dolara, a koja sadrži 6 britvica, i ima trakicu s aloe verom, vitaminom E i lavandom.

Ako vas sve ovo nije uvjerilo u genijalnost Dollar Shave Cluba, tu je najsmješnija reklama viđena u dugo vremena.

 

...još da se preselimo u Ameriku...

Još

Laser za ravnu bradu

POMOĆ PRI BRIJANJU

Laser za ravnu bradu

Kao da brijanje nije samo po sebi dosadna, monotona radnja koju morate (pre) često raditi želite li ili morate izgledati profesionalno, valja još paziti na svaku dlaku jer loše obrijana brada često izgleda neprofesionalnije od one koju niste ni pokušali brijati.

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.