MARVELOVI FASHION 'OSVETNICI'

Foto: Ostale fotografije avengersnews.com / JADS International

Svježe obrijani i namirisani superheroji

Datum objave: 26.01.2012 11:40 Autor: supermen.tportal.hr

 | Ne sviđa mi se (0)

Marvelovi superheroji bogatiji su za liniju toaletnih vodica i losiona za poslije brijanja, a s obzirom na kvantitetu holivudske trke i skakanja, možda im je zapravo, od svega, najneophodniji bio dezodorans

Kažu da iza svakog svježe obrijanog muškarca stoji dobar losion. Ili tako nekako... Teško je zamisliti Hulka sa žiletom u ruci, ali i on i ostali junaci iz Marvelove radionice, kako u animiranom, tako i u igranom izdanju, uvijek su glatko izbrijani. Zato ni ne čudi to da su nastale njihove osobne vodice za poslije brijanja koje dolaze u paru s kolonjskom, a lansirane su uoči ovogodišnjeg izlaska filma 'Osvetnici'. Američka premijera najavljena je za 4. svibnja, a likovi koji su već pojedinačno filmski predstavljeni, sada ukrašavaju mirisne bočice.

 

Patriot (Captain America)

Trenirate li kao Kapetan Amerika, red je da tako i (nakon tuširanja, please!) mirišete. Patriot, s natruhama limete i bijeloga papra te prožet drvenastim dahom suhe hrastovine, zamišljen je kao njušni prkos nasilnicima. Posebice teroristima. Nagađamo da zbog naziva lakše prolazi sigurnosnu kontrolu u američkim zračnim lukama.

 

Mark VII (Iron Man)

Iron Man voli na sebe kapnuti Mark VII, da bi izvan njegova moćnog oklopa isparavale arome mandarine, ljute naranče i pačulija, dok njegov egzotični cvijet dragoljub naglašava superherojev X kromosom, vjerojatno onu nježniju stranu koju otkriva Virginiji.

 

Smash! (Hulk)

Niti ga je lako zamisliti s preciznim brijačem u ruci, niti Hulk izgleda kao da miriše, no prozračan oblak arome bergamota i zmijine trave, prožet dahom sandalovine i obogaćen vodenim ljiljanom, trebao bi promijeniti olfaktivni imidž zelene zvijeri.

 

Worthy (Thor)

Ova linija pristaje Thoru baš kao da je vlastitim maljem gnječio limune, bergamota, đumbir i pšeničnu travu sa svježim grejpom i malo aromatična čempresa da bi dobio muževan i zaštitnički snažan miris. Baš kao i junakov životni put, vijek trajanja mirisa produljuje njegovo sporije hlapljenje.

 

Mischief (Loki)

Ma kako je teško sastaviti spoj koji bi njuhom dočarao nadljudsku snagu, genijalnu inteligenciju, moć telepatije, letenja, teleportacije, životinjske metamorfoze i opće providnosti, Mischief uspijeva upravo u tome.

 

Infinity Formula (Nick Fury)

Veteran Drugoga svjetskog rata, kao i svakog sljedećeg konflikta američke vojne sile, može nositi samo snažnu aromu koja mu, kao i serum dr. Sternberga, daruje mladost. Čelnik S.H.I.E.L.D.-a, najvažnije i najmoćnije međunarodne organizacije na planetu, ne poznaje poraz. Infinity Formula dokaz je da uvijek odabire samo najbolju formulu za pobjedu.

Još

Laser za ravnu bradu

POMOĆ PRI BRIJANJU

Laser za ravnu bradu

Kao da brijanje nije samo po sebi dosadna, monotona radnja koju morate (pre) često raditi želite li ili morate izgledati profesionalno, valja još paziti na svaku dlaku jer loše obrijana brada često izgleda neprofesionalnije od one koju niste ni pokušali brijati.

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.