TZV. FUSIONTABLE

Foto: Promo fotografije Saluc/Aramith / Saluc/Aramith

Stol za ručanje i bilijar u jednom!

Datum objave: 04.01.2012 13:30 Autor: Egidij Pasabanda

 | Ne sviđa mi se (0)

Oduvijek ste htjeli imati biljarski stol u stanu, a niste imali mjesta za njega (kao uostalom i svaki prosječan čovjek na svijetu)? Rješenje dolazi iz Belgije, gdje su se dugogodišnji proizvođači biljarskih kugli dosjetili kako spojiti ugodno s (bes)korisnim

Sigurno niste znali da oko 80 posto biljarskih kugli na svijetu dolaze iz Callenellea, seoceta od par stotina stanovnika usred belgijskog ničega. Tamo se još 1923. smjestila kompanija Saluc koja proizvodi slavne kugle Aramith.
No kugle na stranu, sada nas zanimaju stolovi, točnije Fusiontable, idealno rješenje za pasionirane igrače biljara s nedostatkom životnog prostora. Dimenzije stola su otprilike 130 puta 230 cm, visina mu je oko 80 cm, a za njim može sjediti šestero ljudi. Osim standardnih mogućnosti poput hm... tvrde površine na kojoj se ruča i četiri noge, Fusiontable posjeduje i mehanizam niveliranja (da ne bi bilo da ste nešto fulali jer stol visi), kao i posebne pretince s gornje strane stola za kugle (da se ne vide kad starci dođu na ručak).
Ovaj nezaobilazni komad namještaja košta bijednih 6.795 dolara. Druga opcija je da kupite veći stan.

Još

Onda, tko je za biljar?

IGRA KOŽNATIM KUGLAMA

Onda, tko je za biljar?

I nakon stotina tisuća raznoraznih partija, ova dama raspoložena je za igru

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.