KOLEKCIJA HOTH

Foto: Promo fotografije Adidas / Adidas

Novi modeli Adidasa s motivima 'Ratova zvijezda'

Datum objave: 11.08.2011 08:00 Autor: Marcel Remenić

 | Ne sviđa mi se (0)

Kolekcija za jesen/zimu 2011. osvježena je prepoznatljivim motivima i stavlja na muke sve koji si nastoje kompletirati sportsku garderobu, kako Vader zapovijeda!

Ljudi u odjeći s motivom ili logotipom 'Ratova zvijezda' još uvijek su stereotipni čudaci, što je nedavno potvrdio i 'Win Win', film Thomasha McCarthyja gdje se u jednoj sceni momčad izruguje s razrednim geekom i kržljavim dečkom, krsteći ga Chewbaccom – zbog majice, naravno.

Međutim, to ne bi smjelo zabrinjavati nikoga u kome je sila jaka, a takvih je – sudeći po uspješnoj, već dvogodišnjoj suradnji Adidasa i franšize Star Wars – mnogo.

Upravo zbog odlične prodaje još je jednom osvježena kolekcija odjeće s motivima iz znanstvenofantastične sapunice (odnosno iz najboljih filmova koje je galaksija ikad vidjela, za sve koji u prvom opisu nalaze natruhe bezobrazluka), i to trenirkama, jaknama i majicama, dok se tenisice koje su prošli put dominirale kolekcijom danas ne spominju.

Ima modela koji izgledaju kul, to ćemo priznati, no reklama koju su u Adidasu izmontirali lijevom nogom teško će ikoga nagovoriti na kupnju. Svejedno je prilažemo, radi dosljednosti, i jer Vader spašava stvar.

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.