SNEAKER CON

Foto: Ostale fotografije Sneaker Con Miami / Sneaker Con Miami

Najpopularniji sajam tenisica hara Amerikom

Datum objave: 02.08.2011 06:46 Autor: Marcel Remenić

 | Ne sviđa mi se (0)

Nakon premijere sajma u 2009, kada se u New Yorku okupilo više od 1.000 ljubitelja sportske obuće, Sneaker Con nezaustavljivo se širi. Evo kako je izgledao posljednji, u Miamiju

Odmah valja reći: izgledalo je kao na placu. Sajam tenisica okuplja connoisseure sportske obuće svih godišta, cure i dečke, dame i gospodu, ali ga ne prati glamur modnih revija. Radi se o prodajnoj izložbi, buvljaku (trguje se i rabljenom robom, pa se u tom smislu zaista može očekivati i pokoja buha), iako se na artiklima može pronaći i etiketa s cijenom kakve se ne bi posramila ni dobra štikla: primjerice, zlaćani Pumin model stoji 700 dolara, a nije ni najskuplja tenisica na sajmu.

Taj rekord još od prvog Sneaker Cona drže tenisice Nate Robinson All Star Game Slam Dunk Contest, s cijenom od 22.000 američkih dolara. Ima i dobrih vijesti: sponzor Adidas podijelio je 30 pari laserski graviranih tenisica Originals Superstars i još 150 majica, a potom se Sneaker Com spakirao put Washingtona gdje će se održati još jednom, koncem mjeseca. Hoće li i kada će Sneaker Com, poput mnogih popularnih sajmova, dobiti i europsku inačicu? Gledamo u kuglu, bacamo pileće kosti i šnjofamo tenisicu, no pogled u budućnost još je mutan, a put do odgovora zapetljan – poput fluorescentnog žniranca.

Još

Zlatni Aventador, jer nekad ono što sja jest zlato

AU AVENTADOR

Zlatni Aventador, jer nekad ono što sja jest zlato

Tko ima četvrt milje eura viška (plus porez i ostala davanja), može se već danas upisati na listu čekanja za svoj primjerak Aventadora i dobiti ga negdje oko Nove godine. A sa žnjorom, pozlaćeni primjerak može dobiti i prije

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.