Plamenom po mobitelu

POMOĆ ZA IZLETNIKE

Plamenom po mobitelu

Jeste li ikada pomislili kako bi mogli napuniti bateriju mobitela paleći vatru? Niste? E pa nekim ljudima je i to palo na um pa sada pokušavaju sakupiti novce kako bi svoju ideju i realizirali.

opširnije
Nećete mi snimiti registraciju!!!

AMERIČKE IDEJE

Nećete mi snimiti registraciju!!!

Ako se u SAD-u ne zaustavite policajcima, vrlo lako bi mogli u zatvor. Također, ako ne poštujete proceduru, pa se recimo odlučite ustati iz automobila ili sakriti ruke kada vam policajac prilazi, mogli bi vas ustrijeliti. No, ako želite sakriti svoju tablicu, nema problema.

opširnije
Najluđa majica na svijetu

SKORO ĆE NOĆ VJEŠTICA

Najluđa majica na svijetu

Zamislite situaciju: sjedite u bircu i bezbrižno pijete kavu, A za stol do vas sjeda mladić u majici kratkih rukava na kojoj je slika glave nekog luđaka s velikim okom čudnog pogleda. Ništa strašno, nastavljate piti kavu kada vas odjednom oko počne gledati. I ne samo vas, svuda ok vas. I to poprilično živčano.

opširnije
Laser za ravnu bradu

POMOĆ PRI BRIJANJU

Laser za ravnu bradu

Kao da brijanje nije samo po sebi dosadna, monotona radnja koju morate (pre) često raditi želite li ili morate izgledati profesionalno, valja još paziti na svaku dlaku jer loše obrijana brada često izgleda neprofesionalnije od one koju niste ni pokušali brijati.

opširnije
Tako mala, a već zombi

WALKING DEAD

Tako mala, a već zombi

Ljudi su davno shvatili kako je najstrašnija stvar ona koja istovremeno izgleda i najnevinija. Recimo, curica. Pogotovo ako je maskota serije Walking Dead.

opširnije
Ministarstvo smiješnog hoda na satu

NEPONOVLJIVI CLEESE

Ministarstvo smiješnog hoda na satu

Jedan od legendarnih spotova Monty Pythona definitivno je onaj o Ministarstvu smiješnog hoda u kojem prvih minutu i pol gledamo Johna Cleesa kako hoda po ulici do ureda. To je toliko urnebesno smiješno da je neponovljivo.

opširnije
Ispucajte bijes na kruški

UDARI JE SAD!!!

Ispucajte bijes na kruški

Možete pokušati s pravom kruškom, ali morate uzeti u obzir da je riječ o često poprilično mekanom voću koje će se raspasti već nakon prvog udarca i zamazati sve oko sebe. Stoga predlažemo da se koncentrirate na kruške za boks.

opširnije
Božićno drvce nove generacije

PLASTIKA, PLASTIKA

Božićno drvce nove generacije

Možete se vi čuditi koliko god želite i razmišljati o tome kako je ljeto tek nedavno završilo, ali pripreme za Božić i Novu godinu su već u punom tijeku, barem što se marketinga i prodaje tiče.

opširnije
Ekološki držač papira

DI ĆEŠ, HRČAK?

Ekološki držač papira

Napokon nešo što nije ekološko zato što je napravljeno od recikliranog papira ili zato što je iz organskog uzgoja i slično, već zato što mu je osnovna namjena da na vas djeluje ekološki. Točnije, natjerati vas da počnete razmišljati ekološki.

opširnije
Nemaš brige lampa

PREŽIVLJAVANJE JE IMPERATIV

Nemaš brige lampa

Što vam se sve može dogoditi ako dođe do napada zombija, a vi ste van kuće i kod sebe imate samo ono s čime ste izašli u šetnju? Recimo da je ishod prebrutalan da bi ga navodili..

opširnije
Naučite se brijati britvom

MUCHO MACHISMO MACHETE!

Naučite se brijati britvom

Zašto britva? Jer volite opasnost i uzbuđenje, radite ono čega se drugi boje, činite to sa stilom i usput još i štedite! Na koncu, riječ je i o svojevrsnoj psihoterapiji: sve vam je ljepši taj tip u ogledalu - pa makar i sa silnim ožiljcima

opširnije
Naučite molekularnu kuhinju Video

GASTRONOMIJA BUDUĆNOSTI

Naučite molekularnu kuhinju

Pomoću R-Evolution kutije s priborom možete i sami naučiti tajne molekularne gastronomije s kojom chefovi najprestižnijih svjetskih restorana impresioniraju svoju klijentelu. I bogato to naplaćuju. Ali ne više!

opširnije
Magnetski prekidači

Svjetlo i ključevi

Magnetski prekidači

Što napravite prvo kada ulazite u kuću ili stan? Upalite svjetlo i ostavite ključeve. Sve ostalo dolazi nakon toga.

opširnije
Multifunkcionalni privjesak za ključeve

SVE U JEDNOM

Multifunkcionalni privjesak za ključeve

Što bi bilo korisno imati na privjesku za ključeve? Otvarač za boce s vadičepom, USB stick.... Ali nikome dosad nije palo na pamet sve ono što nudi ovaj privjesak.

opširnije
Krovni šatori Tepui Video

ČARDAK NI NA NEBU NI NA ZEMLJI

Krovni šatori Tepui

Ljeto stiže, a vi se mislite tko će vam uz sva beskonačna poskupljenja benzina dati para i za plaćanje mjesta u kampu. Rješenje je tu – Tepui - krovni šator koji se može montirati na skoro svaki auto!

opširnije
Neka i vaš penis ima modernu frizuru

POKAŽITE GA CIJELOM SVIJETU

Neka i vaš penis ima modernu frizuru

Napokon ste skupili hrabrost i odlučili se uputiti na nudističku plažu. Prošli ste sve pripreme, mali vam se više ne diže bez dopuštenja, ne morate zuriti u svaki par sisa koji prođe pored vas, a i sunčali ste se na balkonu bez gaća. Ali nešto nedostaje: donja frizura!

opširnije
Anketa  
Koliko mjesečno trošite na kozmetiku?

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.