MARTA PEREIRA

Foto: Ostale fotografije scanof / Playboy

Portugalska ljepotica na brazilski način

Datum objave: 25.10.2012 14:00 Autor: supermen.tportal.hr

 | Ne sviđa mi se (2)

Upozorenje:
Ovaj sadržaj nije primjeren osobama mlađima od 18 godina. Ako ste mlađi od 18 godina, napustite stranicu.

Nakon par godina u sjeni, ova glumica i model zasjala je na naslovnici novoga broja portugalskog Playboya

Brazilci se možda sporazumijevaju na portugalskom jeziku, ali zato Portugalka Marta Pereira (35) govori brazilski. Ako razumijete što smo željeli reći.

Ova predivna plavokosa Europljanka južnoameričkog šarma odabrana je za naslovnicu portugalskog izdanja Playboya za studeni. Nekadašnja finalistica izbora za miss Portugala gola je pozirala u vili, a njezine će fotke osvanuti dijelom u boji, dijelom u crno-bijeloj tehnici.

U njezinoj domovini tumače taj potez kao njezin veliki povratak na javnu scenu, budući da je ta glumica, model i televizijska ličnost posljednjih godina bila nešto neprimjetnija.

Komentari

32

Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.