MINSK NADJAČAO MOSKVU

Foto: Ostale fotografije scanof / Playboy

Bjeloruskinja Ekaterina je Playmate mjeseca u Rusiji

Datum objave: 15.09.2012 09:00 Autor: supermen.tportal.hr

 | Ne sviđa mi se (0)

Simpatična Kate potukla je konkurenciju domaćih djevojaka, da bi postala djevuškom mjeseca u ruskom Playboyu

Ukoliko se čitateljstvo pitalo koja je zečica mjeseca sljedeća ili se možda, preciznije, znatiželja razvila oko izbora privilegirane dame u Rusiji, zadovoljstvo nam je ponuditi odgovor. Minsk je ovoga puta nadjačao Moskvu. Ekaterina Zaharenko (24), rodom iz bjeloruske prijestolnice, pobijedila je domaće djevojke i zgrabila titulu djevuške listopada.

Playboyevi skauti primijetili su da je Kate nedavno pobijedila na izboru ljepote Liqui Moly u organizaciji ljubitelja automobilizma. Odlučili su, zatim, temeljito ispitati zašto je sakupila tolike simpatije. Ne biste vjerovali što su sve našli zagrebavši ispod površine. Zato pogledajte!

Još

Regina je cura fina

DJEVOJKA POZNAJE BONTON

Regina je cura fina

Koga god dočeka u svome domu, 23-godišnja Nijemica Regina će počastiti i biti široke ruke

opširnije

Komentari

32

Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.