O SEKSU I SVEMU POMALO

Foto: Ostale fotografije hotsangria / Loaded

Medijski manevri Jess Kingham

Datum objave: 13.09.2012 12:00 Autor: supermen.tportal.hr

 | Ne sviđa mi se (0)

Dio svoga galopirajućeg publiciteta seksi Britanka posvetila je knjizi Pedeset nijansi sive koja će, uvjerena je, nagnati njezine sramežljive sunarodnjake da razvežu jezike na temu seksualnosti

Novopečena engleska pin-up lutka krenula je u medijsku ofenzivu. Da, naša Snjeguljica ima dobar PR. Nakon premijere i sljedeće epizode u Nutsu, Jess Kingham skoknula je do Loadeda.

A tamo... Tamo je progovorila o seksualnosti u svojoj domovini: 'Britanija je zapravo vrlo napaljena zemlja, samo svi su suviše sramežljivi da progovore o tome.'

Nazire li se rješenje za to? 'Mislim da je knjiga Pedeset nijansi sive vrlo značajna, jer praktično predstavlja pornografiju koju vam nije neugodno listati u vlaku, jer to je svjetski bestseler', zaključuje Jess.

Komentari

32

Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.