RADO SE PRERUŠAVA

Foto: Ostale fotografije morazzia / Playboy

Sara Jean Underwood kao francuska sobarica

Datum objave: 26.08.2012 08:37 Autor: supermen.tportal.hr

 | Ne sviđa mi se (1)

Vrijeme je za pospremanje no u ovom hotelu srećom ne treba žuriti s odjavom iz sobe. Naprotiv, valja ostati i promatrati ovaj predivan prizor

U Playboyu svako malo imaju novu ideju. Tako su Saru Jean Underwood zamislili kao francusku sobaricu. I pogodili u sridu! Em što joj taj imidž fenomenalno pristaje (tko ne bi poželio ovakvu uslugu u sobi), em ima iskustva s ovakvim odijevanjem.

Naime, nije joj prvi put da se kostimira, bilo to onako djetinje ili geekovski nevino kao kada je navukla superherojski kostim, bilo da vragolasto koketira s BDSM fetišima.

Međutim, čudi što Playboyeva miss srpnja 2006. i Playmate 2007. godine već dulje vrijeme nije ponijela neku značajniju titulu. Sprema li joj se to nagrada za životno djelo?

Još

Regina je cura fina

DJEVOJKA POZNAJE BONTON

Regina je cura fina

Koga god dočeka u svome domu, 23-godišnja Nijemica Regina će počastiti i biti široke ruke

opširnije

Komentari

32

Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.