NAKON SUVIVORA U PLAYBOY

Foto: Ostale fotografije Playboy / Playboy

Stanija sve obrijala i slikala se gola

Datum objave: 31.03.2012 12:34 Autor: tportal.hr/Kurir

 | Ne sviđa mi se (6)

Baš Staniju Dobrojević briga što je iz Survivora izbačena tek što je počeo. Ondje je započela s pokazivanjem svojih draži skidajući se u toples, a trend je nastavila i nakon izlaska. Slijede vruće fotke Stanije za travanjsko izdanje srpskog Playboya

Stanija Dobrojević ni u Kostarici se nije sramila pokazivati što krije ispod majice, a trenutke slave koju je ondje stekla krenula je i naplaćivati. Fotkala se tako za travanjski broj Playboyja te je crno-bijeli golišavi fotosession urodio bogatim plodovima.

Stanija je dosad karijeru modela gradila u SAD-u, a suradnja sa slavnim časopisom za muškarce nije joj strana. Već je pobijedila na natjecanju za najljepšu Playboyjevu golf djevojku, a za nagradu je boravila u vili Hugha Hefnera kojeg je i osobno upoznala, piše Kurir.

U travanjskom broju Playboyja otkrila je i svoje dojmove iz Kostarike rekavši da je Survivor bio tek još jedna u nizu avantura u njezinom životu, iskustvo koju ju je dosta promijenilo. Prema pisanju 24 sata, za honorar si je navodno kupila novi auto i stan u Novom Sadu.

Još

Stanija Dobrojević u 'epizodi Playboy'

SVE FOTKE GOLE SURVIVORICE

Stanija Dobrojević u 'epizodi Playboy'

Bez cenzure, izlišne odjeće ili suvišnih dlačica, intrigantna natjecateljica Survivora na 10 je fotografija samouvjereno igrala rolu ovomjesečne zečice u srpskome Playboyu

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.