NJOJ SE MILEY U SVILI

Foto: Promo fotografije So Undercover / So Undercover

Pjevačica u seksi spavaćici

Datum objave: 01.06.2011 16:13 Autor: Ivo Jerkof

 | Ne sviđa mi se (0)

U jeku turneje 'Gypsy Heart' Miley Cyrus našla je vremena za ulogu u filmu 'So Undercover', iz kojeg su procurile slike pjevačice u spavaćici

Pa dobro, možda snimanje filma i nije bilo baš usporedo s turnejom, no to bi značilo da pažljivo pratimo svaki potez Miley Cyrus i znamo što radi u svakom trenutku. Što nije istina, a i da jest – ne bismo priznali!

Razloga za pomnije proučavanje pjevačice, ili makar foto i video zapisa na kojima se pojavljuje, ipak ima. Miley je specifična po tome što izaziva pažnju skrivajući grudi, dok se od drugih javnih osoba ipak očekuje da se do neke mjere razgolite, kao preduviet za pojavljanje u tabloidima.  Evo, na primjer, odjeknula je vijest da 'Miley Cyrus nije pokazala bradavicu', dok se ovdje radi o još jednoj prigodi kad su se cice Cyrusice mogle nazrijeti samo uz ozbiljno naprezanje mašte.

Evo i trećeg slučaja, što znači da imamo dovoljno materijala za uspostavljanje uzorka, gdje slike Miley izazivaju komentare poput 'Oooh!', 'Aaah!' i 'Ona je tako seksi!', iako se radi o svega par kadrova iz nadolazećeg filma 'So Undercover', u kojima se Miley pojavljuje u (navodno erotskoj) pidžami.

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.