OBUČENA, ALI...

Foto: Ostale fotografije Hipiti Hop / IEC Studios

Suelyn Medeiros u nano bikiniju

Datum objave: 22.02.2011 12:00 Autor: supermen.tportal.hr

 | Ne sviđa mi se (0)

Može li djevojka u bikiniju biti više seksi od potpuno gole? Pa, ako je u bikiniju brazilski model Suelyn Medeiros, odgovorno tvrdimo da može. Osim ako je gola djevojka u pitanju također Suelyn. Tad nastaju problemi...

Može li više biti manje? Ili, ako baš hoćete, je li manje kojiput zapravo više? Malo je što ostalo skriveno ispod suludo malog bikinija Suelyn Medeiros, ali svi (mi stariji od 18) slutimo što se nalazi ispod krpica.

Mislite da bi bilo bolje da se vidi baš sve? Možda. Ali zapitajte se kako bi izgledao vaš iPhone da se vide čipovi iznutra? Ili, laptop bez kućišta, koliko god ono bilo tanko i više pitanje estetike nego zaštite.

Uostalom, čak i ako ste previdjeli, i Boticcellijeva Venera ima fin renesansni okvir. A ako je ona mogla biti seks simbol petstotinjak godina, premda nije pokazala sve, onda Suelyn zaslužuje barem koji dan na vašoj omiljenoj web stranici.

Još

Crno-bijelo u bikiniju

PEPLANULE DJEVOJKE

Crno-bijelo u bikiniju

Sunce ostavlja sjajan efekti na glatkoj ženskoj kož: najveće tajne ostaju skrivene, a nazire se tek dio najzanimljivijega

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.