ŠTO JE S CHEMTRAILSIMA?

Foto: Promo fotografije boeing / boeing

Avioni za azijskog diva

Datum objave: 17.06.2013 10:36 Autor: N.J.

 | Ne sviđa mi se (0)

Prema predviđanjima Boeinga, najvećeg svjetskog proizvođača, u narednih dvadeset godina broj aviona koji prometuju na zrakoplovnim linijama mogao bi se udvostručiti.

Najveći dio tog broja trebao bi se odnositi na letove do Azije, tog rastućeg gospodarstva, pa bi do 2033. broj aviona na tim relacijama trebao porasti za čak 35 000. Osim što će porasti broj putnika, smanjit će se veličina aviona.

To predviđanje temelji se na porastu cijene goriva, zbog čega će avioprijevoznici početi koristiti manje avione koji su tu isplativiji nego veliki, pa bi prema procjenama iz Boeinga, 24 670 (otkud baš taj broj?) do čak 35 000 novih zrakoplova moglo biti  s kapacitetom od 90 do 230 putnika. Samo 760 aviona će primati preko 400 putnika.

Prema istom predviđanju, 60% novih aviona otići će na azijsko, južnoameričko i bliskoistočno tržište.

Još

Boeing opet visoko leti

Boeing opet visoko leti

Nakon što je proteklih godina krize Boeing podijelio nekoliko stotina otkaza čini se kako su napokon ponovo na dobrom putu i to uglavnom zahvaljujući novim narudžbama.

opširnije

Tip of the day

Prijedlozi, prijedlozi i samo prijedlozi

Ako imate online biznis, onda imate i dobru mogućnost prijedloga kupcima što još mogu kupiti

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.