Sunce brine za mace

MAČJI PROIZVOD GODINE

Sunce brine za mace

Svi koji imaju mačku u stanu znaju da je riječ o životinjama koje 90% vremena spavaju, i tada s njima nema problema. U ovih 10 posto vremena kada su budne, možete ih ili pustiti u dvorište ili se s njima igrati.

opširnije
Sastavite ratnički USB

ZAŠTITA PODATAKA

Sastavite ratnički USB

Zaboravite Supermana (ne, ne ovog nego Clarka Kenta), Spidermana, Hulka i ostale izmišljene super heroje. Pravi heroji- ratnici bili su bezimeni, živjeli su za fajt i znali su kako časno živjeti i umrijeti.

opširnije
Zvučnik na Sunce

SVIRAJ MALI!!!

Zvučnik na Sunce

Mobilno, mobilno, mobilno i samo mobilno. To je mantra koju svaki proizvođač elektronike danas mora stalno izgovarati. Nakon što mu ponestane automatike, može uključiti još jednu – solarno, solarno i samo solarno.

opširnije
Stalak za time lapse

SLIKA PO SLIKA - FILM

Stalak za time lapse

Ako vas zbunjuje naslov, vjerujemo da je to zbog riječi 'time' i 'lapse', a ne stalak. Uglavnom, Time Lapse je način izrade video snimaka snimanjem fotografije svakih x minuta (sati, dana), koje se zatim spajaju u video.

opširnije
EKG u kućnoj radinosti

UMJESTO DOKTORA

EKG u kućnoj radinosti

Bolesti srca i krvožilnog sustava jedne su od najraširenijih u današnjem svijetu, često kobne. Srećom, većina ih se može spriječiti pravovremenom kontrolom, a zatim i prevencijom. Na nesreću, najčešće smo prelijeni i ne da nam se kontrolirati.

opširnije
Novo glazbeno umrežavanje

PYLE

Novo glazbeno umrežavanje

Već smo navikli da neki proizvođač glazbene opreme svako malo izbaci neki svoj uređaj koji se u trenu i bez muke može spojiti sa svim modernim mobilnim čudima. Ovoga puta riječ je o Pyleu.

opširnije
Pregršt novih iBaterija

ZA SVAKOGA

Pregršt novih iBaterija

iWalk, tvrtka koja se specijalizirala za dodatke za iUređaje, izbacila je novu seriju baterija koje će vašim igračkama udahnuti dodatnu dozu života i spasiti vas od neugodnih situacija.

opširnije
Prosti medo Ted

NAJBOLJI PRIJATELJ

Prosti medo Ted

Ako ste gledali lanjski kino hit 'Ted' , pamtite kojim se rječnikom koristila ova plišana igračka. Ako ne, ponovite gradivo..

opširnije
Koncept najboljeg punjača

JAPANSKA IDEJA

Koncept najboljeg punjača

Zamislite da za se nađete na prepunom aerodromu, mobitel vam je na izdisaju, a vi morate odraditi par bitnih poziva. Naravno, sve utičnice su zauzete, a rezervnu bateriju nemate. Što sad?

opširnije
Zakrivljena televizija u prodaji

ČUDO IZ LG-A

Zakrivljena televizija u prodaji

Ako ste nedavno kupili novi ogromni TV kakav nema nitko u susjedstvu, uživajte još dok možete! Vveć sutra ćete biti samo još jedan od onih luzera koji imaju ravan TV. Pobogu, tko bi više htio imati ravan TV????

opširnije
Deset naprava koje špijun mora imati

BEZ ALATA...

Deset naprava koje špijun mora imati

Prisluškivanje, uhođenje, infiltracija, egzekucija - time se više ne bavi samo CIA. Gadgeti koji su nekoć bili rezervirani za špijune danas su dostupni svima

opširnije
Kad Pervan naviga iz GPS-a Video

ETO GA NA!

Kad Pervan naviga iz GPS-a

Ako ste nekim slučajem vlasnik iPhonea ili nekog smartphonea baziranog na platformi Android, morate nabaviti najzabavniju navigaciju otkako smo prestali buljiti u zvijezde. Genijalci iz tvrtke Mireo u svoj su GPS hit Don't Panic ugradili glasovno navođenje Željka Pervana!

opširnije
Nova olovka za iPad

SKUPA ZABAVA

Nova olovka za iPad

Kada se iPhone (a kasnije i iPad) pojavio na tržištu, pokrenuo je revoluciju. Prvenstveno stoga što je bio prvi touchscreen uređaj koji nije zahtijevaoniti u jednom trenutku za komforan rad bilo kakav stylus. No i nakon revolucije ponekada je dobro imati stylus.

opširnije
Idealna temperatura za idealan roštilj

NEKA MESO BUDE PEČENO, A RUKA SIGURNA

Idealna temperatura za idealan roštilj

S proljećem i lijepim vremenom došla je i sezona roštiljanja i ispijanja ogromne količine pive u prirodi. Ili barem na terasici iza kuće. Želite li pritom stvarno uživati u roštilju, dva su načina: ili ćete napraviti odličan roštilj, ili ćete se napiti dovoljno rano da vam bute svejedno što jedete.

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.