DODATAK ZA MACA

Foto: Promo fotografije satechi / satechi

Kalkulator ili numerička tastatura?

Datum objave: 04.07.2013 11:57 Autor: N.J.

 | Ne sviđa mi se (0)

Ako ste vlasnik računala iz Applea i imate novu tastaturu, vjerojatno vam nedostaje numerički dio, kojeg su dizajneri iz Cupertina izbacili jer im, pretpostavljamo, nije bio dovoljno lijep. Vrijeme je da se ta nepravda ispravi.

Satechi Bluetooth Wireless Smart Keypad, osim što ima dugog opisnog naziva, numerički je dio tipkovnice koji dizajnerski odlično pristaje uz Appleovu, također bluetooth tipkovnicu. Postavite ih jedno kraj drugog, izgledat će kao da su napravljeni u istom setu.

Osim toga, Satechi  tipkovnica ima i dodatnu vrijednost, a to je kalkulator. Naime, Satechi može raditi u dva moda – kao tipkovnica ili kao kalkulator, kada je potpuno neovisan o računalu i rezultate prikazuje na malom displayu koji se na njemu nalazi.

Još

Tastatura za noćobdije

TIHO, TIŠE...

Tastatura za noćobdije

Ako živite sami, onda nemate problema ni sa čime što radite. Možete u pola noći odvrnuti glazbu (OK, tu je problem i susjeda), a da vam npritom itko ne prigovara da hoće spavati. S druge strane, samački život je tako dosadan...

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.