EYE-FLU KARTICA

Foto: Promo fotografije eye fi / eye fi

S fotoaparata na mobitel u sekundi

Datum objave: 05.06.2013 11:15 Autor: N.J.

 | Ne sviđa mi se (0)

Iako su moderni smartphonei sve bolji i bolji u izvršavanju fotografskih zadataka, zbog kvalitetnije optike, čipova i softvera, fotka koju napravi profi-fotoaparat je i dalje najbolje koju možete napraviti. Ali što s njome nakon toga?

Danas kada svi žele momentalno uploadati fotku na Facebook ili neku drugu socijalnu mrežu nikome se ne da nositi fotoaparat ako sliku s njega može koristiti tek kada dođe doma. Stoga su u Eye-Fiu, proizvođaču poznatom po svojoj SD kartici koja može fotke i video prebacivati na računalo ili iPad, napraviti novu karticu namijenjenu mobitelima.

Za razliku od dosadašnjih, ova kartica može vrlo jednostavno prebaciti fotografije i video s fotića na mobitel stvarajući lokalnu WI-Fi mrežu. To znači da nikakva dodatna konekcija nije potrebna.

Kartica radi s gotovo svim fotoaparatima koji koriste SD kartice, a dobra vijestr je automatski backup, gdje će svaku fotografiju koju okinete odmah poslati automatski čim je snimljena, ako je mobitel spojen na mrežu kartice.

Još

Eye-Fi protiv SDA

ŠTO ĆE BITI STANDARD?

Eye-Fi protiv SDA

Fotografi širom svijeta oduševili su se kada je prije više od sedam godina korejska firma Eye-Fi izdala SD karticu koja u sebi ima Wi-Fi te je bila u stanju prebaciti JPG bežično s fotoaparata na računalo. Sedam godina kasnije SD Association (SDA), krovna organizacija za SD kartice i standarde, odlučila je kao standard predložiti iSDIO

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.