SKRENI GARDO

Foto: Promo fotografije sharper image / sharper image

Žmigavac za bicikl

Datum objave: 24.05.2013 00:52 Autor: N.J.

 | Ne sviđa mi se (0)

Kada ste na biciklu, najbitnija stvar koja definitivno dolazi do izražaja u gradskoj vožnji, jest biti viđen. Ne kao posvuduše na subotnjoj špici, već viđen od vozača automobila koji će tako imati manje šanse da vas pregaze.

U svrhu vidljivosti koriste se prednje i stražnje svjetlo, mačje oči, fluorescentni ogrtači, kabanice ili ruksaci, a od nedavno i pravi žmigavci. Osim što daju do znanja gdje ste, signalizirat će vozačima iza vas i kamo idete.

Žmigavci se sastoje od velikog LED displeja, koji se montira ispod sica. Apsolutno avaki vozač lako će ga zamijetiti i bez poteškoća shvatiti kamo idete. S displejem je bežično spojen  prekidač kna guvernalu. Pomicanjem prekidača na jednu ili drugu stranu na displeju će se pokazivati strelice za lijevo i desno.

Tko zna, možda će za par godina ovo postati i dio obavezne opreme za bicikl!Naravno, u nekom gradu i nekoj državi gdje se se biciklisti vole i poštuju.

Još

Sjedala na biciklima najbolje se zabavljaju

IZ PRAVE PERSPEKTIVE

Sjedala na biciklima najbolje se zabavljaju

Za nas je senzacija, ali to je zapravo tek jedan običan dan u životu ženskog sica promatran GoPro kamerom iz prvog plana

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.