MAGIC PLAN

Foto: Ostale fotografije gearpatrol.com / Sensopia

Crtanje nacrta bez olovke i ravnala!

Datum objave: 26.04.2012 12:00 Autor: Egidij Pasabanda

 | Ne sviđa mi se (0)

Trebate hitno napraviti nacrt vašeg stana koji vapi za renovacijom? Opcije su sljedeće: zvat ćete frenda arhitekta... Ali, shit, otišao je na Maltu. Naći ćete originalne nacrte stana... Mo'š mislit, pitaj boga di su. Uzet ćete metar i sagnuti leđa... ili možda ne?

Magic Plan je nova u nizu čudesnih aplikacija za spravice s operativnim sustavom iOS, nju su izmislili ljudi iz Sensopije, a zadaća joj je da napravi točnu skicu vašeg stana, vikendice, garaže ili klijeti. Postupak je vrlo jednostavan, nakon što skinete aplikaciju, uzmete svoj iPhone ili iPad, stanete usred sobe i okrećete se oko svoje osi 'povlačeći' crte paralelno s virtualnim crtama na displayu. Svaki kut označit će te klikom na određeni gumb, a ne morate brinuti za prašinu, smeće i namještaj, jer će ih Magic Plan nekim čudom apstrahirati.
Nakon što prođete sve okomite i vodoravne linije, Magic Plan će napraviti nacrt i spremiti ga u .JPG, .PDF ili .DXF file po izboru.

Ili tako nekako... Uglavnom, pogledajte video pa će vam biti jasnije!

 

Hokus-pokus!

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.