ETO GA NA!

Foto: Pixsell Editorial Standard Pixsell / Goran Jakuš

Kad Pervan naviga iz GPS-a

Datum objave: 13.06.2011 15:00 Autor: supermen.tportal.hr

 | Ne sviđa mi se (1)

Ako ste nekim slučajem vlasnik iPhonea ili nekog smartphonea baziranog na platformi Android, morate nabaviti najzabavniju navigaciju otkako smo prestali buljiti u zvijezde. Genijalci iz tvrtke Mireo u svoj su GPS hit Don't Panic ugradili glasovno navođenje Željka Pervana!

'Sad izađi van vidjet kakva je šteta...'
Zamislite da se vozite dosadnim autobahnom. U normalnim okolnostima GPS bi vam tu i tamo rekao 'za 200 kilometara skrenite desno', a onda neko vrijeme ništa. No Mireov Pervan za to vrijeme vas podsjeća da se 'slobodno počešete ako vas svrbi', 'malo spustite prozor da uđe zraka' ili, skrenete li krivo, 'ništa ne brinete, sve ćemo mi to lijepo riješit'.

Prvi smo put imali priliku iskušati beta verziju Pervanove navigacije još davno (u autu reli prvaka Jure Šebalja, ali to je druga priča...) i u praksi je zbilja urnebesna. Odnedavno je Pervan dostupan besplatno svim vlasnicima navigacije Don't Panic. Čini se da duga putovanja napokon mogu postati zabavna. Uostalom, zamislite da idete na put s Pervanom? Hilerijs, što drugo?

Uz to, kažu nam kolege iz tehnologije, navigacija Don't Panic ionako je jedna od najprodavanijih. Na iTunesima i Android Marketu košta manje od 10 dolara i korisna je sama po sebi. Uz Pervana za džabe postala je i zabavna!

e-Hrvatska: Mireo Don't Panic

Još

Navigirajte slobodnih ruku

OUTDOOR FREAKS

Navigirajte slobodnih ruku

Postoje navigacije koje zalijepimo negdje na šoferšajbu u automobilu, postoje i one koje stavim na guvernal bicikla. Ali što ako želimo navigaciju koja će nas mudro voditi dok se šećemo po šumi, planini ili, na primjer, džungli?

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.