SYNERGY HOME BEER BREWING

Foto: Promo fotografije etsy.com / etsy.com

Aparatura za kućnu proizvodnju piva

Datum objave: 04.04.2011 12:02 Autor: Goran Gadboise

 | Ne sviđa mi se (0)

Staropramen vam je presladak, Guiness gorak, Velebitska nije što je bila, a Osječke nigdje nema? Skuhajte sami svoju pivu!

Kao što domaći čovjek cijedi maslinovo ulje, peče rakiju ili miješa višnjevac, tako Ameri rade vlastito pivo. Hobistička proizvodnja piva popularna je i drugdje, pa je primjerice hrvatsko izdanje 'Piva iz vlastitog podruma' prijevod njemačkog priručnika, no maštovitošću, euforijom i – kažu – kakvoćom u kućnom pivu prednjače Amerikanci.

Zato iz Amerike dolazi Synergy Home Beer Brewing System, set teća i posuda, s pripadajućim hladilima i grijalima, idealan za prve pivovarske korake. Netko će reći da se ipak radi o poluprofesionalnom setu, i da su za prve korake dovoljni kada i hamper, no zgodno je da se uz sistem Synergy obitelj može služiti kupaonicom dok pater familias vari pivo.

Uz set od nehrđajućeg čelika ne isporučuje se pumpa, no sve funkcionira i bez nje (iako uz smanjenu produktivnost), a po želji se može nadograditi, kasnije ili odmah u proizvodnji – proizvođač je otvoren za sugestije i prima narudžbe – sve za 1,900 američkih dolara.


Edukativni video

Još

Tko ne voli seksi pijandure?

I ZATO PIJME GA...

Tko ne voli seksi pijandure?

Naravno, ako smatramo pijane djevojke atraktivnima to ne znači da na bilo koji način potičemo ovakvo društveno neodgovorno ponašanje

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.