Tri objektiva za iPhone

FOTO DODATAK

Tri objektiva za iPhone

Ako još uvijek niste našli dodatak za vaš iPhone koji bi od njega napravio fotoaparat koji će pratiti u korak vaš kreativni rad samoprozvanog fotografa, možda smo našli nešto za vas. Čak smo gotovo sigurni u to.

opširnije
Tko ne može napuniti 10 iPada???

SVE ODJEDNOM

Tko ne može napuniti 10 iPada???

Održavate li hardver u tvrtki koja između ostalih koristi i puno iPada, sigurno ste ih morali u jednom trenutku napuniti više od jednog. Kako pored sebe imate previše gadgeta, računala i sve ostaloga, sigurno vam je barem jednom ponestalo utičnica.

opširnije
CARE zna sve o vama

HITNA POMOĆ

CARE zna sve o vama

Znate li na što ste sve alergični? Koje lijekove smijete uzimati, a koje nei? Koje ste bolesti preboljeli, koje niste, a bilo bi bolje da jeste (vodene kozice) - nešto od toga sigurno znate, ali baš sve?

opširnije
Jeste li za kavicu?

DOBRO JUTRO

Jeste li za kavicu?

Ima li ljepšeg osjećaja od jutarnjeg buđenja uz netom skuhanu toplu kavicu, koja samo čeka da vas učini spremnim za sve izazove koje će donijeti radni dan?

opširnije
Punjač umjesto čaše

I GADGETI PUTUJU

Punjač umjesto čaše

Sjesti u automobil, i krenuti kamo god te cesta odvede – upoznati nove ljude, istražiti nepoznato, upoznati sebe. Sve je to puno lakše kada su s nama naši omiljeni gadgeti.

opširnije
Promatranje ptica na novi način

SMIJEŠAK MOLIM

Promatranje ptica na novi način

Ako ste jedan od ljubitelja ptica, tipova koji mogu satima mirno sjediti na kiši ili snijegu samo kako bi uslikali odličan kadar brgljeza pri parenju, ova hranilica za ptice bi vam mogla biti od pomoći.

opširnije
Magnet za uređaje

KAO IZ CRTANIH FILMOVA

Magnet za uređaje

Sjećate li se onih vremena kada ste se kao klinci igrali s magnetima, a ako ste bili jako sretni imali ste onaj veliki crveno-bijeli magnet oblikovan u slovo u kakve su koristili svi junaci crtanih filmova?

opširnije
Crna kutija na biciklu

ETO ŠTO SE DOGODILO

Crna kutija na biciklu

Transport kroz grad možete obaviti na nekoliko načina. Ako je kratka trasa, hodajte. Ako je dulja, imate nekoliko opcija: javni prijevoz, osobni automobil ili bicikl. I dok bi ova zadnja trebala biti najzdravija, najveselija, najkorištenija u velikim gradovima, stvarnost je nešto drugačija.

opširnije
Buđenje na znanstveni način

DOBRO JUTRO

Buđenje na znanstveni način

Ako vam jutarnje zvono pokvari cijeli dan zbog svoje iritantnosti, možda bi trebali pokušati probuditi uz navodno znanstveno dokazanu metodu.

opširnije
Animirani Gifovi materijalnog svijeta

OFFLINE ANIMACIJA

Animirani Gifovi materijalnog svijeta

Nekada davno, kada smo u džepu umjesto mobitela nosili olovku i blok papira, oni kreativniji bi znali nacrtati film. Istina ne baš pravi film, onaj crtani i to vrlo jednostavan – nešto kao animGIF.

opširnije
Kad Pervan naviga iz GPS-a Video

ETO GA NA!

Kad Pervan naviga iz GPS-a

Ako ste nekim slučajem vlasnik iPhonea ili nekog smartphonea baziranog na platformi Android, morate nabaviti najzabavniju navigaciju otkako smo prestali buljiti u zvijezde. Genijalci iz tvrtke Mireo u svoj su GPS hit Don't Panic ugradili glasovno navođenje Željka Pervana!

opširnije
Crtanje nacrta bez olovke i ravnala! Video

MAGIC PLAN

Crtanje nacrta bez olovke i ravnala!

Trebate hitno napraviti nacrt vašeg stana koji vapi za renovacijom? Opcije su sljedeće: zvat ćete frenda arhitekta... Ali, shit, otišao je na Maltu. Naći ćete originalne nacrte stana... Mo'š mislit, pitaj boga di su. Uzet ćete metar i sagnuti leđa... ili možda ne?

opširnije
Žmigavac za bicikl

SKRENI GARDO

Žmigavac za bicikl

Kada ste na biciklu, najbitnija stvar koja definitivno dolazi do izražaja u gradskoj vožnji, jest biti viđen. Ne kao posvuduše na subotnjoj špici, već viđen od vozača automobila koji će tako imati manje šanse da vas pregaze.

opširnije
S fotoaparata na mobitel u sekundi

EYE-FLU KARTICA

S fotoaparata na mobitel u sekundi

Iako su moderni smartphonei sve bolji i bolji u izvršavanju fotografskih zadataka, zbog kvalitetnije optike, čipova i softvera, fotka koju napravi profi-fotoaparat je i dalje najbolje koju možete napraviti. Ali što s njome nakon toga?

opširnije
Stvarno mini Mac

TKO GA NE BI HTIO?

Stvarno mini Mac

Apple je poznat po tome što svoja računala ugura u vrlo mala kućišta, a pritom ipak ne dolazi do (pre)velikog pregrijavanja i problema u radu. Tako smo dobili vrlo tanki iMac, lagani Mac Book Air i mali Mac mini. Ali ovako malog Maca ipak nije napravio Apple.

opširnije
Deset naprava koje špijun mora imati

BEZ ALATA...

Deset naprava koje špijun mora imati

Prisluškivanje, uhođenje, infiltracija, egzekucija - time se više ne bavi samo CIA. Gadgeti koji su nekoć bili rezervirani za špijune danas su dostupni svima

opširnije
Aparatura za kućnu proizvodnju piva Foto

SYNERGY HOME BEER BREWING

Aparatura za kućnu proizvodnju piva

Staropramen vam je presladak, Guiness gorak, Velebitska nije što je bila, a Osječke nigdje nema? Skuhajte sami svoju pivu!

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.