THE WALL

Foto: Ostale fotografije screenshot / YouTube

Kad vas vježbanje pritisne uz zid…

Datum objave: 05.12.2012 15:14 Autor: supermen.tportal.hr

 | Ne sviđa mi se (0)

Štogod mislili o ženama, činjenica je da neke ideje koje žene imaju prosječnom muškarcu nikad ne bi pale na um. Recimo, vježbanje za koje vam ne treba praktički ništa. Osim zida…

Mlada dama koja predstavlja vježbe istezanja uz vertikalnu površinu zove se Ashley Borden. Ona je osmilila mini program koji se zove WOD, što je zapravo skraćenica za Wall Daily Routine, tj. Zidna vježba dana.

Ukratko, set vježbi koje WOD sadrži idealne su za istezanje. Ono, genijalne. Uz minimalno zauzimanje prostora možete pravilno istegnuti cijelo tijelo. Od stopala do vrata.

Vježbe ispred zida su nevjerojatno jednostavne, ne traže čak ni presvlačenje (ali je korisno, ako se zaigrate…) i možda su rješenje za sve koji se zbog posla koče pred računalima. Bacite oko na video, a s obzirom da svaka prostorija uglavnom ima barem jedan zid, pa tako i redakcija SuperMena, autor ovih redaka ide na blic istezanje…

Još

Sklekovi se uče dok si mlad…

CORNER OF WRONG

Sklekovi se uče dok si mlad…

Znamo da nas narodna mudrost uči kako se ‘drvo savija dok je mlado’, ‘željezo kuje dok je vruće’ te da onaj ‘tko rano rani, dvije sreće grabi’, ali bacite oko na klinca koji radi sklekove na staklenim bocama i sami procijenite je li ovo možda previše?

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.