MADE IN BULGARIA

Foto: Ostale fotografije Bulgarian Training Bag / thecell.com

Kako pobijediti strah i zavoljeti ‘bugarsku’ vreću?

Datum objave: 13.03.2012 12:00 Autor: supermen.tportal.hr

 | Ne sviđa mi se (0)

Sigurno mislite da je za vrhunski trening potrebna i vrhunska oprema? Eeeek. Krivo. Jedan od najboljih izuma za vježbanje trupa, ruku i ramena je obična ‘bugarska vreća.’ Tako se zove jer ju je izmislio Bugarin Ivan Ivanov (ne znamo je li u srodstvu s poznatijim Trifunom…)

Bugarska vreća idealan je komad opreme za vježbanje koji možete napraviti sami. Riječ je zapravo o komadu unutarnje gume od traktora (kamiona, zaprežnih kola…) odrezane u polumjesec i napunjene pijeskom. Na krajevima ima umprovizirane ručke za držanje i to je to. Možete pljunui ti 250 dolara za kupovnu vreću, ali zbilja nema potrebe...

Spomenuti Ivanov osmislio je vreću za trening hrvača grčko-rimskim stilom. Guglali smo ga, teško je reći o kojem je točno Ivanovu riječ, ali najmanje trojica su bili olimpijski hrvači, a jedan kasnije i trener.

Kako god bilo, upoznajte ‘bugarsku vreću’ i ne razmišljajte o lovi. Pričekate li da susjedu rikne traktor, možete je izraditi praktički besplatno. Treba vam samo malo selotejpa, nešto pijeska i komad žice/konopa za zavezivanje krajeva. Bacite oko na vježbe koje zatim možete s njom raditi…

Vježbe s bugarskom vrećom

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.