NEED FOR SPEED

Foto: Ostale fotografije screenshot / YouTube

Kako driftati na invalidskom skuteru?

Datum objave: 24.02.2012 10:43 Autor: supermen.tportal.hr

 | Ne sviđa mi se (0)

Nikako! Osim ako poput Colina Furzea ne ugradite u nj motor s motocross bajka od 125 ccm. Onda skuter za osobe s poteškoćama u kretanju postaje prava pila za jurnjavu i driftanje…

Spomenuti Colin Furze drži svjetski rekord u jurnjavi invalidskim skuterom. Za sada je on 70 i kusur milja na sat ( oko 113 km/h). Naravno, riječ je o prerađenom skuteru. Standardni električni idu od pet do 15 km/h.

Kad je nedavno i u Britaniji pao snijeg, Colin je isfurao svoju pilu i zadriftao malo na zaleđenom jezeru. Nije još dostigao brzine, primjerice, najbržih kosilica na svijetu, ali sve je bliže.

Prigodno, zvučnu podlogu videa osim motora daju i March to the Grave svojom uspješnicom ‘Valentino’, posvećenom izvjesnom talijanskom vozaču moto utrka…

Ukratko, sumnjamo da će ovi papreni skuteri u bližoj budućnosti ući u masovnu proizvodnju, ali sigurni smo da će, ako krene produkcija, u prvim redovima biti Frank Williams i/ili Stirling Moss. Uostalom, tko kaže da udavače iz staračkog doma ne gledaju koju pilu vozite?

Još

Prođite testnu stazu Top Geara u Google Street Viewu!

TOP FORA!

Prođite testnu stazu Top Geara u Google Street Viewu!

Šaljivi trojac iz Top Geara pustio je na vlastitu testnu stazu Googleovu Astru s kamerama. I Stiga u Mercedesu SLS AMG Black. Sad svi možemo kružiti po pisti u Alfoldu!

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.